Teoriundervisning - Kørekort

Mit teorilokale ligger hvor jeg bor, så vi er her altid, så har du spørgsmål kan du altid komme forbi til en snak. Du vil altid opleve en hyggelig og afslappet atmosfære til teori, for jeg elsker mit arbejde, og vægter højt, at du forstår teorien.

Hos mig får du undervisning på tavlen, i små hold. I vil være 6-11 elever på hvert hold, så der altid er plads til spørgsmål og en go' snake. Ingen blive overset.

Ud over den almindelige undervisning, afholder vi gennem teori forløbet, det vi kalder fælles teori. Her starter vi med en teoriprøve og ud fra denne prøve gennemgår vi så en masse emner, og skaber spændende diskussioner. Vi gennemgår på tværs af jeres forskellige niveauer, og de oplevelser i allerede nu har haft i bilen og på den måde lærer I af hinanden, elev til elev!! Husk at vi har det rigtig sjovt og hyggeligt, og det vil du opleve, at det er vores gennemgående tema for hele dit forløb hos os. Det skal være spændende og sjovt, at lære at køre bil :-)

Palle eller jeg vil altid være til stede under undervisningen.

Det er fastsat ved lov, at du som et led i at tage kørekort, skal testes i praksis efter hver teoriundervisning. Derfor er undervisningen tilrettelagt således, at du skiftevis tager teoriundervisning, og derefter kører lektionen.

Ydermere vil der selvfølgelig være sodavand, kaffe, the, kakao og forskelligt tilbehør, under teoriundervisningen.